anlasmali-kurumlar

Anlaşmalı Kurumlar

All treatments offered by Badge Clinic are performed in renowned and highly recommended, internationally certified hospitals centrally positioned in the heart of the city. The all-inclusive packages include accommodation at 4-star hotels which are conveniently located close to the hospitals.

Hospitals
  • Medistanbul Hospital
  • Academic Hospital
  • Avrasya Hospital Gaziosmanpaşa
Hotels
  • Fraser Place Antasya Istanbul
  • Park Inn Radisson Atasehir Hotel

Medistanbul Hospital

Medistanbul Sağlık A.Ş.  20 yılı aşkın süredir sağlık sektörünün farklı alanlarında kazandığı bilgi, birikim ve deneyimini; 2019 yılının ortalarında start verdiği ilk hastane kompleksi projesiyle 2021 Mart ayı itibariyle MEDİSTANBUL HASTANESİ markası adı altında faaliyet göstermeye başladı.

İstanbul’un ulaşım ağının merkezi sayılan bir bölgede konumlandırılmış Medistanbul Hastanesi; hem ulusal hem de uluslararası platformda, temel branşların yanı sıra özellikli birimlerde de hizmet sunmayı hedefliyor. Bu hedefi multidisipliner sağlık hizmetleri ve tedavi yaklaşımı ile sağlıkta referans merkez konumunda olacak hastaneler grubu oluşturma hedefi ile taçlandırıyor.

Sağlıkta ideal ve güvenilir hizmet felsefesi ile çıktığı yolda, yüksek standartlarda sağlık hizmetleri sunmanın yanı sıra;

Türkiye ve dünyanın farklı lokasyonlarına yayılarak, tıbbi etik ilkerlerden ödün vermeden, gelişmiş teknolojik alt yapısı ile dünyayla eş zamanlı uygulanan tanı ve tedavi yöntemlerini, yenilikçi tıbbi teknoloji eşliğinde, alanında uzman akademik kadrosuyla sağlık sektörüne yepyeni vizyon katacağı çağdaş bir hastane ortamında buluşturmayı hedefledi.

Academic Hospital

Academic Hospital continues to rise higher in the healthcare sector with its strong, professional, well-rooted and distinctive academic staff. As the Academic Hospital Family, while giving world-class healthcare services, the aim is to provide medical diagnosis and treatment options to the patients at the highest level made possible by technology; making use of the professional and scientific staff as well as the modern equipment and infrastructure.

Academic Hospital has been actively functional since 1997. The employees have embraced the hospital and will continue to generate healthcare services with numerous new investments for years to come, adopting a quality, caring and most importantly, ethical approach to healthcare.

There are over 60 academic faculty members, each valuable in their own way, serving in various fields and sub-fields. In addition to this vast academic faculty staff, there are 29 specialist doctors from various branches, proven in their fields and serving in the establishment for years.

Avrasya Hospital Gaziosmanpaşa

Her geçen gün büyüyerek daha da gelişen Avrasya Hastaneleri, grubun 3. hastanesi olan Avrasya Hastanesi Gaziosmanpaşa ile hastanecilik alanında yeni bir kimlik ve modern mimari görünüme bürünmüştür.

Hasta odaklı yaklaşımı, alanında uzman hekim ve sağlık personeli, tıbbi alt yapısı ve teknolojisiyle büyük bir sağlık yatırımı olan Avrasya Hastanesi Gaziosmanpaşa; 30.500 metrekare kapalı alanda, 80 poliklinik, 250 yatak kapasitesi, 10 ameliyathane, 300 araçlık açık ve kapalı otoparkı ile büyük bir kompleksten oluşmaktadır.

Konumu açısından TEM Otoyolu’nun Küçükköy çıkışında bulunan Avrasya Hastanesi Gaziosmanpaşa, İstanbul Havalimanına 30 dakika, 2. Çevre yoluna 1 km mesafede olup ulaşım imkanları son derece kolay ve çeşitlidir.

Akıllı hastane olarak tasarlanıp inşa edilen Avrasya Hastanesi Gaziosmanpaşa’nın peyzaj organizasyonu ve iç mimari planlaması; tamamen hasta, doktor ve ziyaretçilerin ihtiyaçlarına yönelik olarak uyarlanmıştır. İyileşmenin, hastaneye atılan ilk adımla başladığı inancından yola çıkarak; lobi alanından polikliniklere, hasta bekleme noktalarından, doktor ve hasta odalarına kadar her mekan hastaların tüm ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde 5 yıldızlı otel konforunda dizayn edilmiştir.

Open chat
Hello would you like a free hair consult
Hello 👋
Can we help you?